zivyzivot4.jpg

ŽIVÝ ŽIVOT

Inspiromat receptů a vhledů do života se syrovou RAW stravou

Toto je ukázkový text. Kliknutím na něj nebo na editační ikonku v jeho pravém horním rohu ho můžete přepsat – na vlastní uvítání, stručný popis stránek nebo představení své firmy. Logo Webgarden v levém horním rohu vyvolá přístup k nápovědě, technické podpoře a dalším užitečným funkcím.tak
Postupně chci zde kromě receptů a "živého" blogu otevřít malý vybraný e-shop s raw potravinami a superfoods, dle poptávky.... viz ukázka současného ceníku níže...
.





































































..
Jmenuji se Vladimíra Šubertová.
Jsem masér, lektor, life kouč ve smyslu trenér blahodárných stavů mysli i těla, Dipl. farmaceutický laborant aj.

Koketuji se živou RAW stravou zhruba 15 let a poslední roky se jí živím témeř výhradně, přestože si labužnicky tu a tam odskočím ochutnat i ne úplně košer raw pokrmy. Nepovažuji RAW přístup jako klec, ale jako součást způsobu bytí, kde je mi záměrem dopřávat svému životu a tělu tu nejzajímavější a nejúžasnější verzi, jaké jsem schopna. O tomto podávám i svá svědectví... Proč? Protože prostě vnímám, jak skvěle se můžu cítit ve svém těle.

Organizuji workshopy na míru různého charakteru a v rámci svého projektu Živý Život nabízím interaktivní hravé Kurzy RAW Nevaření, zaměřené zvláště na inspiraci, benefity, objasnění základů i kulinářských gurmánštějších možností, které přináší raw alias syrová strava. Prostě JAK TO DĚLAT, PROČ, CO lze jednoduše aplikovat do Vašeho života dle Vašich potřeb, jak snadné kroky mohou vést doslova k OŽIVENÍ Vašeho těla a Vašich schopností cítit se zdravěji apod.

Shromažďuji různé hravé jednoduché inspirativní RECEPTY syrové kuchyně, přestože na syrové stravě je nejzajímavější a nejcennější její "jedlost" ve všech fázích podob. Co největší jednoduchost Vás v praxi pravděpodobně postupně přivede k jinému způsobu náhledu na jídlo a potravu jako takovou.

Čerpám ze svých bohatých zkušeností, ze svého neustále rozšiřujícího se vzdělávání, nadšení a zvědavosti i zkušeností jiných experimentátorů na tomto poli. Přikláním se z mnoha důvodů a svých pozitivních zkušeností k nízkotučné verzi tohoto stravování.
Jmenuji se Vladimíra Šubertová.
Jsem masér, lektor, life kouč ve smyslu trenér blahodárných stavů mysli i těla, Dipl. farmaceutický laborant aj.

Koketuji se živou RAW stravou zhruba 15 let a poslední roky se jí živím témeř výhradně, přestože si labužnicky tu a tam odskočím ochutnat i ne úplně košer raw pokrmy. Nepovažuji RAW přístup jako klec, ale jako součást způsobu bytí, kde je mi záměrem dopřávat svému životu a tělu tu nejzajímavější a nejúžasnější verzi, jaké jsem schopna. O tomto podávám i svá svědectví... Proč? Protože prostě vnímám, jak skvěle se můžu cítit ve svém těle.

Organizuji workshopy na míru různého charakteru a v rámci svého projektu Živý Život nabízím interaktivní hravé Kurzy RAW Nevaření, zaměřené zvláště na inspiraci, benefity, objasnění základů i kulinářských gurmánštějších možností, které přináší raw alias syrová strava. Prostě JAK TO DĚLAT, PROČ, CO lze jednoduše aplikovat do Vašeho života dle Vašich potřeb, jak snadné kroky mohou vést doslova k OŽIVENÍ Vašeho těla a Vašich schopností cítit se zdravěji apod.

Shromažďuji různé hravé jednoduché inspirativní RECEPTY syrové kuchyně, přestože na syrové stravě je nejzajímavější a nejcennější její "jedlost" ve všech fázích podob. Co největší jednoduchost Vás v praxi pravděpodobně postupně přivede k jinému způsobu náhledu na jídlo a potravu jako takovou.

Čerpám ze svých bohatých zkušeností, ze svého neustále rozšiřujícího se vzdělávání, nadšení a zvědavosti i zkušeností jiných experimentátorů na tomto poli. Přikláním se z mnoha důvodů a svých pozitivních zkušeností k nízkotučné verzi tohoto stravování.
75.00 Kč
bez DPH 75.00 Kč
Varianta

Vladimíra Šubertová, DiS. tel. 731 044 955 vladka.sub@centrum.cz

_DSC9298.jpg
Vladimíra Šubertová, DiS.

tel. 731 044 955

vladka.sub@centrum.cz

...
.























































































...
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one